En driven, kreativ, rakt-på-sak-copywriter.

I en låda hemma i mitt barndomshem hittade jag för ett tag sedan en handskriven bok på ungefär 100 sidor. Alltså någon typ av skönlitterär bok jag skrev när jag var tio. På 100 sidor (?!). Inte mycket i den boken makes sense. Det är en form av fiction/drama där huvudkaraktärerna ska gå 3 mil, något jag tio år gammal trodde skulle ta en vecka. Så halva boken utspelar sig under denna 3 mil långa vandring.

Uppenbarligen älskade jag redan då att uttrycka mig i skrift. Jag minns att jag skrev dikter och noveller och gav till min mormor. Det intresset har fortsatt genom hela mitt 26-åriga liv. Större delen av min uppväxt tillbringade jag på en scen, antingen med en saxofon i nävarna eller som skådespelare. Senare bestämde jag mig för att satsa på skrivandet i ett yrke som även tillåter mig att vara kreativ, och så blev jag copywriter.

Vill du veta mer om mig? Eller tycker du jag verkar vara ditt företags nästa kick-ass copywriter? Skicka iväg ett meddelande med formuläret här nedan!

Adobe skills

Premiere Pro
Audition
InDesign
Photoshop
After Effects
Illustrator

Sommarfling Reklam

Sommaren 2017, mellan termin ett och två på Yrgo kändes det inte ultimat att gå tillbaka till ett gammalt sommarjobb. Jag och Cecilia Thulin ville fortsätta utvecklas som kreatörer, så vi startade pop-up byrån Sommarfling Reklam. Vi hade vårt kontor på Stendahls och arbetade med egna kunder.

Läs mer:

ADA
Facebook